Η Playlist της εβδομάδας: Bedroom

Η Playlist αυτής της εβδομάδας έχει θέμα… Κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να γίνει σέξι, ρομαντική, να τη μοιραστείς ή να κάτσεις να χαλαρώσεις χωρίς παρέα. Είτε επιλέξεις συντροφιά είτε όχι, αυτή η Playlist καλύπτει όλα τα γούστα.

Escape – 2X2A ft INAS

Ένα ιδιαίτερο, ερωτικό και ταυτόχρονα μελαγχολικό κομμάτι.

Glory Box – Portishead

Σεξι ρυθμός, στίχος που μιλάει για τη λαχτάρα να νιώσουμε βαθιά συναισθήματα καθώς είμαστε… “Tired of playing with this bow and arrow”

Baby – Ariel Pinks Haunted Graffity ft DamFunk

Αργός ρυθμός που θα μπορούσε να συνοδέψει έναν ερωτικό χορό και στίχοι που περιγράφουν απόλυτα το πώς είναι να είσαι ερωτευμένος.

Skin – Rihanna

Αγαπημένο τραγούδι από Rihanna που δυστυχώς δεν είναι τόσο γνωστό όσο θα έπρεπε. Σεξι χωρίς να γίνεται πρόστυχο, με ρυθμό που σε κάνει να θες να το σιγοτραγουδάς συνέχεια.

One-Harry Nilson/Three Dog Night

Συνεχίζουμε με ένα, κάπως, μελαγχολικό κομμάτι. Πρόκειται για το «One» του Harry Nilsson. Αν νιώθεις blue τότε αυτό είναι το κομμάτι για εσένα. Για όσους/ες θέλουν κάτι πιο ανεβαστικό, σας παραπέμπω στην εκδοχή των Three Dog Night που αποτελεί ένα από τα καλύτερα τους τραγούδια.

The Worst Day Since Yesterday-Flogging Molly

Συνεχίζουμε στο ίδιο μουντ. Ακολουθούν οι Flogging Molly με το «The Worst Day Since Yesterday». Αν αυτό δεν είναι κομμάτι που ακούς ανάσκελα στο κρεβάτι, συλλογιζόμενος/η τις περίεργες στιγμές σου, τότε δεν ξέρω ποιο είναι!

Gloria-Mando Diao
Αλλάζουμε και πάμε σε πιο ροκ καταστάσεις. Οι, πολύ αγαπητοί στην Ελλάδα, Mando Diao φωνάζουν το όνομα «Gloria». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις στη διαπασών και να αναφωνήσεις μαζί τους στο δωμάτιό σου: GLORIA!

Tomorrow Can’t Wait-David Guetta & Chris Willis

Ας θυμηθούμε, όμως, και μια φωνάρα που, αδίκως, δεν έχει εκτιμηθεί όσο θα έπρεπε. O Chris Willis συνεργάστηκε άψογα με τον David Guetta και μας χάρισαν δυνατά χορευτικά κομμάτια στα 00s. Ένα από αυτά είναι το «TomorrowCan’tWait».

Little Green Bag-George Baker Selection

Πάμε να λήξουμε αυτό το roller coaster συναισθημάτων και να ρίξουμε τους παλμούς της καρδιάς αλλά όχι την διάθεση μας. Οι George Baker Selection ψάχνουν μία «Little Green Bag» το 1969 και ο Tarantino, 23 χρόνια αργότερα, μας το υπενθυμίζει στην ταινία-σταθμό: «Reservoir Dogs».

7 Days-Craig David

Εφόσον ξεκινήσαμε μελαγχολικά, φωνάξαμε Gloria, θυμηθήκαμε την εποχή του David Guetta και ψάξαμε για κάτι παραπάνω από μία πράσινη τσάντα, ήρθε η ώρα να συμμαζέψουμε τον χαμό στο δωμάτιο. Βάλε να παίζει το «7 Days» του Craig David και τακτοποίησε…

Gorilla-Bruno Mars

Συνεχίζουμε με έναν καλλιτέχνη επίσης αγαπητό στην Ελλάδα και ένα τραγούδι που απευθύνεται στην άγρια πλευρά που κρύβεται μέσα στον καθένα μας.

Fever-Peggy Lee

An oldie but a goodie. Ένας ύμνος για τον κάποιο /την κάποια που σε κάνει να έχεις “πυρετό”.

Δε Ζητάω Πολλά-Κωστής Μαραβέγιας

Ένα ελληνικό τραγούδι που πηγαίνει κόντρα στα υπόλοιπα της λίστας και ζητάει κάτι παραπάνω από μια νύχτα στο κρεβάτι

C-Side – Khruangbin & Leon Bridges

 Ένα άκρως ερωτικό τραγούδι με επιρροές από 70’s καλλιτέχνες που ακούγεται με χαμηλά τα φώτα και σφιχτες τις αγκαλιές..

Undisclosed Desires – Muse

Για το φινάλε, κλείνουμε την Playlist με ένα επίσης γνωστό συγκρότημα στην Ελλάδα. Οι Muse εκφράζουν το συναίσθημα να κάνουμε αυτόν που αγαπάμε να ξεχάσει όλα όσα τον πλήγωσαν και να ικανοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες του…

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, αφήστε ένα σχόλιο. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη της όμορφης παρέας μας, γραφτείτε στο Forum μας και ακολουθήστε μας στα social media!

Leave a Reply

Your email address will not be published.