Γίνε Αρθρογράφος!

Σου αρέσει να γράφεις; Έχεις στο μυαλό σου κάποια συγκεκριμένη ιδέα που θα ήθελες να μοιραστείς; Τότε γίνε αρθρογράφος στην ομάδα μας! Μέσα από το Cup Of Coffee.gr, μπορείς να μοιραστείς τα άρθρα σου με νέους (ή και μεγαλύτερους) και να αποκτήσεις ένα δικό σου κοινό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα. Μέσα σε μερικές ημέρες θα σου έρθει ένα email από εμάς και θα μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής αρθρογράφος στο Cup Of Coffee.gr.

Η εργασία ως αρθρογράφος είναι εθελοντική. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν κερδίζεις κι εσύ. Αν γίνεις μέλος της συντακτικής μας ομάδας θα έχεις:

 • Την ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου κοινό ως αρθρογράφος
 • Εργασιακή εμπειρία στην αρθρογραφία, την έρευνα και τη διασταύρωση πληροφοριών
 • Έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Cup Of Coffee.gr σε περίπτωση που τις χρειαστείς

Εμείς με τη σειρά μας, δηλώνουμε ότι:

 • Τα άρθρα θα ανεβαίνουν με το όνομά σου. Είτε αν επιλέξεις να δημιουργήσεις δικό σου προφίλ είτε αν επιλέξεις να ανεβαίνουν ως guest.
 • Κάθε φορά που θα στέλνεις ένα άρθρο, εντός μίας εβδομάδας θα λαμβάνεις ένα αρχείο με παρατηρήσεις, διορθώσεις και feedback καθώς και την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου σου.
 • Θα αναλάβουμε προσωπικά την προώθησή σου ως αρθρογράφο, σε περίπτωση που το επιθυμείς.

  Είσαι άνω των 18;

  Σε ποια κατηγορία θα ήθελες να γράφεις;

  Πόσο συχνά θα μπορείς να γράφεις;

  Τι περιμένεις; Γίνε αρθρογράφος! Για τυχόν απορίες, επικοινώνησε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή του email μας!

  Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2021!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.