5 Ρητά που θα σου δώσουν δύναμη

5 Ρητά που θα σου δώσουν δύναμη

Γράφει η αναγνώστρια Δέσπω Ξύδια

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Στιγμές που πιστεύουμε πως κανείς δεν μας καταλαβαίνει, πως περνάμε τη χειρότερη φάση της ζωής μας. Όσο δύσκολα και αν περνάμε όμως υπάρχουν κάποια ρητά  που ίσως γράφτηκαν για το κάθε ένα ξεχωριστά, τα οποία όταν τα διαβάσει ο καθένας να αντλήσει δύναμη και να βλέπει τη ζωή αισιόδοξα.

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η ζωή μας είναι προκαθορισμένη και πιστεύουν στην μοίρα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας για κάποιο σκοπό κάτι να μάθουμε, κάτι να κερδίσουμε ίσως και να χάσουμε κάτι. Ο, τι και αν συμβαίνει όμως έχει τον σκοπό του κάτι που εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

Όταν έχεις υπομονή τίποτα δεν είναι μακριά

Η υπομονή αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Για την επιβίωση σε αυτό τον κόσμο χρειάζεται αρκετή υπομονή. Αν έχουμε την υπομονή που χρειάζεται τότε τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Όταν πέφτεις να σηκώνεσαι ξανά

Σε όλους μας έχει τύχει κάτι με αποτέλεσμα να μας ρίξει. Παρόλες τις δυσκολίες πρέπει να βρίσκουμε ένα λόγο που μας κάνει χαρούμενους και να σηκωνόμαστε ξανά και να συνεχίζουμε τη ζωή με πείσμα και τίποτα να μην μας ρίχνει.

Μην ξεχνάς να χαμογελάς

Το χαμόγελο είναι ένα χαρισματικό δώρο. Μέσω ενός χαμόγελου μπορείς να κάνεις εκατομμύρια ανθρώπους γύρω σου χαρούμενους. Μην ξεχνάς να ξεκινάς τη μέρα σου χαμογελώντας και όλα θα κυλήσουν ωραία.

Όταν κάτι το θες πραγματικά, μπορεί να πραγματοποιηθεί

Ο κάθε άνθρωπος επιθυμεί διαφορετικά πράγματα στη ζωή του. Κάποια χρειάζονται μεγάλο ρίσκο και προσπάθεια και άλλα λιγότερο όμως η επιθυμία παραμένει η ίδια. Όταν όμως κάτι το θες πολύ και πραγματικά θα βάλεις όλη σου τη δύναμη και θα το πραγματοποιήσεις. Με πίστη θέληση και υπομονή όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Όσο δύσκολη και αν φαίνεται μερικές φορές να είναι η ζωή δεν είναι. Η ζωή δεν είναι ένα μαύρο κουτί αλλά αντίθετα η κάθε μέρα που περνά είναι ένα μάθημα μέσα από το οποίο μαθαίνουμε , κερδίζουμε, χάνουμε πράγματα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε τη ζωή από τη θετική πλευρά και να προχωράμε μπροστά.

Αν σου άρεσε αυτό το άρθρο και θα ήθελες κι εσύ να μας στείλεις μια δική σου δημιουργία, κάνε κλικ εδώ. Επίσης, μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.