Πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις One Night Stand

Πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις One Night Stand

One Night Stand ή αλλιώς περιπέτεια μιας βραδιάς ή αλλιώς ξεπέτα, πες το όπως θέλεις. Όλοι έχουμε σκεφτεί να το κάνουμε και οι περισσότεροι ήδη το έχουν κάνει. Απλώς θέλεις κι εσύ να περάσεις καλά αλλά δεν έχεις κάποιου είδους σχέσης και έτσι σκέφτεσαι να κάνεις σεξ με κάποιον και μετά να συνεχίσετε κανονικά τη ζωή σας. Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό. Ο μόνος λόγος να θεωρηθεί λάθος είναι αν δεν προσέξετε μερικά πράγματα. Γιατί, πώς να το κάνουμε, πάτε να περάσετε καλά, όχι να τρέχετε μετά.

Αν λοιπόν, έχεις βρει ένα άτομο με το οποίο θα ήθελες να μοιραστείς τη νύχτα σου/τη μέρα σου/το κρεβάτι σου και είσαι σίγουρος πως θέλεις να το κάνεις, θα σου πρότεινα να διαβάσεις τη συνέχεια με πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις ons και μετά να δεις αν όντως πήρες τη σωστή απόφαση.

Γιατί θέλεις να το κάνεις;

Αν το κάνεις απλά για να περάσεις καλά, με γεια σου με χαρά σου. Έλα που δεν είναι ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να σε κάνει να το σκεφτείς. Μήπως χώρισες πρόσφατα και το θεωρείς τρόπο να το ξεπεράσεις; Δεν θα σ’το πρότεινα. Έχεις αισθήματα για το άλλο άτομο και θεωρείς ότι ίσως έτσι σου δώσει σημασία. Όχι και πάλι όχι! Γενικά ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να θέλεις να κάνεις μια ξεπέτα είναι γιατί είναι αυτό: Ξεπέτα. Το κάνεις και μετά δεν μπλέκεται τίποτα.

Ποιο είναι το άλλο άτομο;

Αν είναι κάποιος άκυρος που γνώρισες το βράδυ που βγήκες θα σου πρότεινα όχι, για ευνόητους λόγους. Αλλά δεν είναι η μόνη περίπτωση που θα έπρεπε να αποφύγεις. Όχι λέμε σε φίλους/ες πρώην ή πρώην φίλου/ης. Όχι στον τύπο/την τύπισσα από την παρέα σου που τον/την γλυκοκοιτάς κάθε φορά που βγαίνετε. Όχι στον/στην συνάδελφό σου από τη δουλειά. Όχι στον/ην αδελφό/η του/της φίλου/ης σου. Γενικά όχι σε άτομα που μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Ναι στο μανάρι από τη σχολή που δεν έχετε καμία ιδιαίτερη επαφή ή δεν έχει πολλά πολλά με τους φίλους σου και ναι σε εκείνον/η τον/την παλιό/ά φίλο/η που δεν σας νοιάζει να ξαναγίνετε φίλοι.

Είστε σίγουροι ότι θα είστε προσεκτικοί;

Εντάξει, αυτονόητο. Θα πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Όχι από περίπτερο, προσοχή στην ημερομηνία λήξης και στις τσάντες.

Σέβεστε ο ένας τα όρια του άλλου;

Γενικά σε περιπτώσεις μίας βραδιάς οι περισσότεροι δεν σκέφτονται πέρα από τη δική τους καλοπέραση. Το αν ο άλλος δεν νιώθει άνετα με κάτι που μπορεί να τους αρέσει δεν τους ενδιαφέρει ενώ θα έπρεπε. Θέλετε και οι δύο να περάσετε καλά. Για αυτό αν δεις ότι ο άλλος δεν σέβεται το ότι εσένα δεν σου αρέσει κάτι απλά σήκω φύγε.

Είστε σίγουροι ότι θα μείνει μεταξύ σας;

Ξέρεις πώς πάνε αυτά. Θα το πει σε κάποιον, ο άλλος θα το πει με λίγη σάλτσα και στο τέλος θα μάθεις ότι έκανες σεξ με άτομα που ούτε καν ξέρεις. Για να μη σου συμβεί αυτό, φρόντισε να είναι με ένα άτομο που δεν θα πει τίποτα παραέξω, όπως κι εσύ. Το κάνετε για εσάς, όχι για τους άλλους.

2 thoughts on “Πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις One Night Stand

Leave a Reply

Your email address will not be published.