Ιδέες για ραντεβού με τη σχέση σου

Ιδέες για ραντεβού με τη σχέση σου

Σάββατο σήμερα, όλος ο κόσμος έξω θα είναι. Κι εσύ-λογικά-θα θέλεις να περάσεις το σαββατόβραδο με τη σχέση σου. Στέλνεις ένα μήνυμα “Θα βρεθούμε σήμερα;”, κανονίζετε και δεν ξέρετε πού θα πάτε. Αν είσαι άντρας θα σου δώσω μία συμβουλή: Αυτά καλό είναι να τα κανονίζουμε από πριν γιατί εμείς οι κοπέλες θέλουμε να ξέρουμε πώς θα ντυθούμε. Αν είσαι κοπέλα, συμφωνείς απόλυτα.

Εγώ για σας δουλεύω, παιδιά. Σας έχω ήδη πει τι μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού αλλά τώρα που τα’χετε, πάλι έχω 6 ιδέες να σας προτείνω και σας εύχομαι να περάσετε καλά.

Ραντεβού στο σπίτι

Απλό και αγαπημένο. Αν θέλετε ησυχία, μπορείτε απλά να αράξετε σπίτι, να δείτε καμιά ταινία, να φάτε και τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία ή τη λογική σας.

Ποτάκι

Κλασικό και σίγουρα σας πέρασε από το μυαλό. Μπορείτε να βγείτε νωρίς και να πιείτε μια μπύρα ή ένα κρασάκι ή και πιο αργά και να πιείτε πιο βαριά ποτά. Και άσε που στις περισσότερες κοπέλες αρέσει να φτιάχνονται για βραδινή έξοδο.

Φαγητό

Εδώ τα πράγματα γίνονται κάπως πιο ρομαντικά. Είτε πάτε για σουβλάκια, είτε για μπέργκερ είτε σε κάποιο εστιατόριο, το να τρώτε μαζί κάπου έξω έχει άλλη χάρη, δεν νομίζεις;

Βραδιά playstation

Αν αρέσει και στους δύο να παίζετε ηλεκτρονικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο. Θα περάσετε καλά και θα κάνετε μαζί κάτι που συνήθως κάνετε είτε μόνοι είτε με φίλους. Και μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας.

Bowling/Μπιλιάρδο

Αυτό το προτείναμε σαν πρώτο ραντεβού για άλλο λόγο. Τώρα απλά σας λέω ότι θα έχει φάση να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον. Ή απλά θα γελάτε με τις γκάφες σας.

Λούνα Παρκ

Κλισέ για τις ταινίες αλλά αν έχει η πόλη σας, τρέξτε. Θα νιώσετε ξανά σαν παιδιά, θα διασκεδάσετε και θα γελάσετε με την ψυχή σας. Και φάτε και λίγο μαλλί της γριάς για μένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.