Εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού

Εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού

Ραντεβού ε; Κάποιοι έχουν να βγουν καιρό, άλλοι μπορεί να βγαίνουν συχνά. Το πόσο συχνά (δεν) βγαίνεις όμως, δεν το κάνει πιο εύκολο. Παραμένει το ίδιο αγχωτικό γιατί θέλεις να γνωρίσεις το άλλο άτομο και να του δείξεις κι εσύ ποιος είσαι. Το κλασσικό ραντεβού που βγαίνουν οι περισσότεροι είναι για καφέ ή για χαλαρό ποτό. Εγώ δεν το προτιμώ και αν συμφωνείς κι εσύ, παρακάτω σου προτείνω εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού που ίσως σου αρέσουν.

Για Bowling/Μπιλιάρδο

Αρκετά κλασσικό και μπορεί να σκέφτεσαι “Μα πού ζω, στα 90s;”. Δεν είναι έτσι όμως. Είναι δύο παιχνίδια που ναι μεν είναι ανταγωνιστικά αλλά όχι και τόσο, οπότε μπορείς να δεις πώς φέρεται ο άλλος όταν περνάει καλά. Μετά, μπορείτε να πάτε να φάτε ή για ένα ποτάκι να τα πείτε.

Σε κάποιο μαγαζί με επιτραπέζια/χαρτιά

Αν έχει η πόλη σας κάτι τέτοιο, θα έχει πολλή πλάκα. Σε αντίθεση με το bowling ή το μπιλιάρδο, εκεί τα παιχνίδια είναι τελείως ανταγωνιστικά και μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου από τις αντιδράσεις του όταν κερδίζει ή όταν χάνει.

Για καφέ και βόλτα έξω από την πόλη σας

Αν κοντά στην πόλη σας έχετε κάποιο ωραίο μέρος και μπορείτε να πάτε εύκολα, γιατί όχι; Είτε πάτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο θα συζητάτε στον δρόμο και θα γνωριστείτε καλύτερα. Όταν φτάσετε, πηγαίνετε να πιείτε έναν καφέ, κάντε βόλτες, βγάλτε φωτογραφίες… Θα είναι σαν μια μίνι εκδρομή και θα αλλάξετε παραστάσεις.

Στην παραλία το βράδυ

Αν είστε ρομαντικές ψυχές και το επιτρέπει και ο καιρός, εφοδιαστείτε με αναψυκτικά/μπύρες, νερό και πατατάκια, ποπ κορν, μπισκοτάκια (ότι σας αρέσει βασικά) και πηγαίνετε να καθίσετε σε μια παραλία. Θα είστε μόνοι σας, θα έχει ησυχία και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί 😉

Βραδινή βόλτα στην πόλη

Αυτό συνήθως γίνεται μετά από κάτι άλλο, όπως καφέ, φαγητό ή ποτό αλλά μπορείτε να το κάνετε και από την αρχή, αρκεί να μην έχει κρύο. Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε να φάτε κάτι στο χέρι ή κάτι σε παγωτό/μπύρα. Δεν ξέρω, για εμένα το να κάθομαι σε παγκάκια και να συζητάω ή να περπατάμε και να χαζεύουμε παράλληλα είναι ότι καλύτερο.

Ότι και να επιλέξετε πάντως, να περάσετε τέλεια και ελπίζω να σας βγει βρε παιδιά.

2 thoughts on “Εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού

  1. I do trust all of the concepts you’ve introduced in your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for beginners. Could you please prolong them a little from next time? Thank you for the post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.